Geplaatst op 10 reacties

Privéles-ballroomdansen

. . . . . . .

10 gedachten over “Privéles-ballroomdansen

  1. Dit is het blog van priveles-ballroomdansen.nl. Doe mee met het bloggen of vul het contactformulier in voor informatie

  2. ballroomworkshopdag, doe mee en krijg gratis workshop (jubileum 300e keer stijldansen workshop-dag)

  3. dansteam wil versterking van dansers (vrijwiligers) Ben jij ballroomdanser en zoek je leuke dansvrienden? Help dan mee!

  4. Step up 3D gezien? Je kan je nu bij ons vast laten leggen in 3D. 2 xsense suits aanwezig. Bekijk je ballroommovie terug en zie jezelf naast de wereldtop in ballroomdansen/stijldansen.

  5. Stijldansen en video opnemen, altijd lastig, nu is er de robotcamera, maak er gebruik van en zie hoe je aan het ballroomdansen bent.

  6. Hoog niveau leren stijldansen? Docenten zijn finalisten hoofdklasse op het NK. Ballroomdans-leraar is vele jaren in het buitenland geweest voor lessen van wereldkampioenen ballroomdansen.

  7. Sponsor-foundation nodig? Voor de ballroomdansers die nog jong zijn is het er. Geef je op en ontvang privelessen ballroomdansen en nog veeeeel meer.

  8. Yoga balans in je ballroomdansen? Krijg 20 minuten gratis yoga voor stijldansen cadeau voor je priveles stijldansen.

  9. Bed and breakfast and ballroomdancefloor nodig? Kom met 6 dansers en concentreer je intens op het stijldansen. Vele voorzieningen van 3D animatie tot BBQ

  10. Gratis proeflessen stijldansen (voor de nieuwkomer) Ook als je nog nooit ballroomdansen hebt meegemaakt.

Reacties zijn gesloten.